BETONGSAGING OSLO, TIL HYGGELIGE PRISER. OGSÅ I BÆRUM OG AKERSHUS. Vindu dør kjellervindu og betongvegger. Vi skjærer betong og fjell. Også Kjerneboring Fjellsaging Fjellsplitting Riving og Utgraving.

Betongsaging i Oslo, til hyggelige priser. Også i Akershus, Bærum, Asker, Lørenskog og Østlandet. Se prisliste. Vi skjærer ut åpninger i betong, for vindu, dør og kjellervindu.  Vi tar også ned betongvegger, betonggulv mv. Vi utfører også Kjerneboring, Fjellsaging, Fjellsplitting, Utgraving av kjellere og mye annet. Renova har lave priser, – sammenlign gjerne med andre.

Vi arbeider i hovedsak med betongsaging / betongskjæring / kjerneboring overfor privatkunder og mindre firmaer, som ønsker slike arbeider utført i leilighet, enebolig, rekkehus. Vi arbeider også med noe mindre oppdrag på næringsbygg og industribygg.

I tillegg til utskjæring av åpninger for vindu og dør mv., påtar vi oss ofte fjerning/ av bærevegger i kjeller, slik at man får større rom/større åpninger i bæreveggen. Vår «spesialitet» er da å legge H-bjelker skjult i taket, altså «flush» med himlingen. Vi anlegger også H-bjelken(e) i vegglivet / mot resterende bærevegg, slik at det ikke blir søyler som må kasses inn. Når vi er ferdige vil det ikke være synlig at en bærevegg er erstattet med H-bjelker mv. Bilder kommer. Vi har Ansvarsrett for Utførelse i Tiltaksklasse 1, (via vår formann).

Vi arbeider vi også ofte med utgraving av kjellere der det fra byggeåret er gjenstående skrått fjell, slik at rommet ikke er til nytte. Da slettskjærer vi langs de betongveggene som står på fjell, slik at fjellet danner en ny vegg. Så fjellsager og fjellsplitter vi fjellet, slik at vi kommer ned til ønsket takhøyde. Vi bringer så massene ut med transportbånd, før en av våre kranbiler/krokbiler henter massene med  grabb eller container. (Vi har også flere samarbeidende firmaer som kan gi tilbud på støping, radonmembran, full oppbygging av ny kjelleretasje, gravearbeider osv.)

Vi har egeneide strømaggregater, hydrauliske aggregater, kompressorer, veggsager, betongsager, kjernebor, minigravere, fjellsplittere, kranbiler osv. Siden vi derfor ikke har utgifter på leie eller leasing, kan vi holde lave priser og likevel få det til å gå rundt. 🙂

OBS: Nedenfor har vi lagt inn en del bilder og informasjon, om betongsaging, kjerneboring, fjellsaging, fjellsplitting, utgraving osv. Hvis du vil gå rett til våre priser først, så bare klikk på de blå ovalene over, med f.eks. «Pris-Betongsaging«. (Vi er nok det eneste firma i denne bransjen som har prislisten åpent tilgjengelig på hjemmesiden, men vi har valgt å legge ut prislister på alle våre tjenester, siden det gjør det enklere for kunden, og fordi vi stort sett har de laveste prisene i markedet, på alle våre tjenester. Normalt får kunden et prisestimat på forhånd, evt. fast pris, hvis oppdraget passer for det. Prisene gjelder for Oslo, Akershus, Bærum, Asker og Lørenskog. Dersom vi skal lenger av gårde, vil det bli noe høyere pris for rigg/reise.

Siden vi har egne kranbiler med grabb, er bortkjøring av betong, fjell og jord alltid inkludert i våre tilbud/priser.  OBS: Andre firmaer i denne bransjen må normalt kjøpe inn bortkjøring fra andre firmaer, og har dette derfor ofte ikke inkludert i tilbudet, eller må holde høyere priser enn oss på dette. Så i sum tror vi at du som kunde vil få en samlet pris av oss, som er den rimeligste i markedet.

(Renova tilbyr for øvrig en rekke andre tjenester, som du kan se under «Tjenester» på menylinjen over: Bortkjøring av avfall, med komprimatorbiler, kranbiler med grabb eller med storsekker, Riving. Utgraving av kjellere, Henting og levering av jord, pukk, bark osv, med kranbiler med grabb, Tømming av leiligheter og hus, Henting av hageavfall, Skrotinnsamlinger for sameier, og mye annet.)

Renova har 26 ansatte og har drevet i 12 år.

Klikk gjerne her, for å lese våre nå over 280 «Omtaler» og «Referanser». Du ser også noen hyggelige omtaler lenger ned på siden 🙂

Vi er selvfølgelig nøye på å ivareta de ansattes sikkerhet, ved å overholde regelverk innen HMS, samt ha gode arbeidsforhold for de ansatte.

For betongsaging vil vi normalt komme på en befaring, for å definere klart hva som skal gjøres og deretter sende et tilbud med fast pris, evt. prisestimat. Vi kalkulerer også ofte pristilbudet under befaringen. Vi kalkulerer tilbudet basert på prislisten nedenfor, og tilpasser så til hvert enkelt oppdrag. Befaring er selvfølgelig gratis.

Noen enkle oppdrag med betongsaging av vindu og dør i yttervegg, samt kjerneboring av ventil i yttervegg,  kan vi av og til sende tilbud på, bare basert på bilder og informasjon fra kunden,

HVIS DU ØNSKER Å KONTAKTE OSS FOR EN FORESPØRSEL, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ  «FORESPØRSEL»

HVIS DU ØNSKER Å BESTILLE OSS MED EN GANG, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ  «BESTILLING»

PS: Dersom du evt. ønsker å lese mer om vår tjeneste for kjellerutgraving osv, kan du komme rett dit, ved å klIkke her på «RIVING OG UTGRAVING«

 

Betongsaging, lav pris,Renova, Oslo, Asker og Bærum

Betongsaging, Renova, Her tar vi ned en 4 meter lang betongvegg innvendig i en kjeller i Oslo.

Renova, Kjerneboring i Bærum, til ventil

Kjerneboring. Her borer Renova ut hull til en ventil i Bærum

Betongsaging i Oslo. Renova, diamantblad

Betongsaging i Oslo. Her skjærer vi vertikalt, med et 80 cm blad.

Klikk gjerne på denne videoen, så ser du hvordan vi her river en garasje på bare tre timer og kjører bort alt byggeavfallet. Vi river med grabben på kranbilen. Kranbilen tar med all betong og leca, mens komprimatorbilen tar med treverk osv.

Her graver vi ut en kjeller. Massene lastes opp på transportbånd, som så frakter massene opp i våre containere, som vi så senere grabber ut av med kranbil.

Kjerneboring i Oslo, til lav pris

Kjerneboring i Oslo. Her borer Renova hull i et betongdekke, til rørgjennomføring.

Renova. Kranbil løfter ut betongblokker

Renova. Etter betongsaging løfter en av våre kranbiler ut betongblokkene. Det blir billigere for kunden, når vår kranbil kan løfte ut store stykker, siden vi da ikke behøve å sage så mange meter kutt. Mange andre firmaer må sage opp i mindre bærbare biter, og må da sage adskillig flere meter.

Her har Renova betongsaget en garasjedøråpning, med et 160 cm blad. På samme måte kan vi skråsage vindusåpninger i tykke kjellervegger.

Her har Renova betongsaget en garasjedøråpning, med et 160 cm blad. På samme måte kan vi skråsage vindusåpninger i tykke kjellervegger.

Betongsaging for dør i Oslo, Renova

Betongsaging til dør i Oslo, etter at trapp til kjeller er støpt.

Kjerneboring i Oslo for ventilhull i betong. Renova

Kjerneboring i Oslo. Her er ventilhullet ferdig boret.

Betongskjæring til vindu i Oslo med Renova

Renova. Betongsaging til vindu i Oslo, Her skjærer vi ut med 120 cm blad.

Betongsaging, Renova, i kjeller

Betongskjæring i kjeller. Her glattskjærer vi langs en kjellervegg, der vi har gravet oss ned 50 cm, for mer takhøyde. Sålekanten må her sages bort. Deretter lager vi et innhakk, slik at nytt, lavere gulv kommer litt under veggen, og erstatter bæringen.

Fjellsaging, Renova,

Her arbeider vi med fjellsaging. Vi glattskjærer langs en kjellervegg med et 160 cm blad, for å få bort en fjellknaus, slik at den deretter blir glatt med veggen.


Play Video

For mindre kutt i fjell eller betong, benytter vi ofte slike hydrauliske kuttere, med 45 cm diamantblad.

Betongsaging. Her har vi saget vekk en 4 meter lang betongvegg, og satt opp dekkestøtter

Betongsaging. Her har vi saget vekk en 4 meter lang betongvegg, og satt opp dekkestøtter

Betongsaging med 160 cm blad, for skråsaging av garasjeådøråpning

Betongsaging med 160 cm blad, for skråsaging av garasjeådøråpning

PRISEKSEMPLER, for BETONGSAGING og KJERNEBORING


 • PRISEKSEMPEL FOR BETONGSAGING AV 1 stk. VINDU 100 X 120 CM,  I VEGG SOM ER 16-20 CM TYKK:
 • Ca. 6,6 meter betongsaging x kr. 500,- pr. meter: = kr. 3.300,-. (Her har vi kalkulert at vi sager opp i 4 biter.)
 • Det må normalt sages mer enn omkretsen, fordi blokken må skjæres i mindre biter, for å kunne løfte ut bitene.
 • Men ofte kan vi «nappe» hele biten eller store biter rett ut med kranbil, og da vil det bli billigere enn i dette priseksempelet, siden vi da ikke trenger å sage så mange meter.
 • Rigg, altså kostnad for kjøring til og fra, opprigging av utstyr osv. Fast pris = kr. 1.500,-
 • Tre timer ekstra arbeid med tildekking, vannstøvsuging, betongbæring osv, = kr. 1.320,-
 • Strømaggregat (pr. dag), (30.000 Watt), til å drive betongsagen, =  kr. 1.200,-
 • Bortkjøring av 500 kg. betong i storsekk, kr. 480,- + kr. 900,- = kr. 1.380,-
 • Total pris kr. 8.700,- + mva, = kr. 10.875 inkl. mva.

OBS: Priseksempelet over er bare veiledende. Normalt kan vi gi et godt konkret prisestimat, på de fleste oppdrag med betongsaging.

 • PRISEKSEMPEL FOR BETONGSAGING AV 2 stk. VINDU 100 X 120 CM,  I VEGG SOM ER 16-20 CM TYKK:
 • Ca. 13,2 meter betongsaging x kr. 500,- pr. meter: = kr. 6.600,- ((Her har vi kalkulert at vi sager hver vindusåpning opp i 4 biter.)
 • Det må normalt sages mer enn omkretsen, fordi blokken må skjæres i mindre biter, for å kunne løfte ut bitene.
 • Men ofte kan vi «nappe» hele biten eller store biter rett ut med kranbil, og da vil det bli billigere enn i dette priseksempelet, siden vi da ikke trenger å sage så mange meter.
 • Rigg, altså kostnad for kjøring til og fra, opprigging av utstyr osv. Fast pris = kr. 1.500,-
 • 5 timers ekstra arbeid med tildekking, vannstøvsuging, betongbæring osv, = kr. 2.200,-
 • Strømaggregat (pr. dag), (30.000 Watt), til å drive betongsagen, =  kr. 1.200,-
 • Bortkjøring av 1.000 kg. betong i 1 stk. storsekk, kr. 480,- + kr. 900,- = kr. 1.380,-
 • Total pris kr. 12.880,- + mva, = kr. 16.100,- inkl. mva.

OBS: Priseksempelet over er bare veiledende. Normalt kan vi gi et godt konkret prisestimat, på de fleste oppdrag med betongsaging.

 • PRISEKSEMPEL FOR BETONGSAGING AV 1 stk. DØR, 100 X 210 CM,  I VEGG SOM ER 16-20 CM TYKK:
 • Ca. 10,5 meter betongsaging x kr. 500,- pr. meter: = kr. 5.250,-. (Her har vi kalkulert at vi sager døråpningen opp i 6 biter.)
 • Det må normalt sages mer enn omkretsen, fordi blokken må skjæres i mindre biter, for å kunne løfte ut bitene.
 • Men ofte kan vi «nappe» hele biten eller store biter rett ut med kranbil, og da vil det bli billigere enn i dette priseksempelet, siden vi da ikke trenger å sage så mange meter.
 • Rigg, altså kostnad for kjøring til og fra, opprigging av utstyr osv. Fast pris = kr. 1.500,-
 • 4 times ekstra arbeid med tildekking, vannstøvsuging, betongbæring osv, = kr. 1.760,-
 • Strømaggregat (pr. dag), (30.000 Watt), til å drive betongsagen, =  kr. 1.200,-
 • Bortkjøring av 1.000 kg. betong i 1 stk. storsekk, kr. 480,- + kr. 900,- = kr. 1.380,-
 • Total pris kr. 11.090,- + mva, = kr. 13.862,- inkl. mva.

OBS: Priseksempelet over er bare veiledende. Normalt kan vi gi et godt konkret prisestimat, på de fleste oppdrag med betongsaging.

 • PRISEKSEMPEL FOR KJERNEBORING AV 2 stk. VENTILHULL, 15 CM DIAMETER,  I VEGG SOM ER 16-20 CM TYKK:
 • Totalt ca. 40 cm kjerneboring x kr. 22,- pr. centimeter: = kr. 880,-
 • Rigg, altså kostnad for kjøring til og fra, opprigging av utstyr osv. Fast pris = kr. 1.500,-
 • 2,5 timers ekstra arbeid med tildekking, vannstøvsuging osv, = kr. 1.100,-
 • Strømaggregat (pr. dag), (Vi har med egen «strøm»), , til å drive kjerneboret =  kr. 700,-
 • Total pris kr. 4.180,- + mva, = kr. 5.225,- inkl. mva.

OBS: Priseksempelet over er bare veiledende. Normalt kan vi gi et godt konkret prisestimat, på de fleste oppdrag med kjerneboring.

PRISLISTE, BETONGSAGING


Betongsaging, vegg/dekke, 6-10 cm tykkkr. 350,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 11-15 cm tykkkr. 450,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 16-20 cm tykkkr. 500,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 21-25 cm tykkkr. 560,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 26-30 cm tykkkr. 620,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 31-35 cm tykkkr. 680,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 36-40 cm tykkkr. 740,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 41-45 cm tykkkr. 800,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 46-50 cm tykkkr. 870,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 51-55 cm tykkkr. 940,- pr. meter
Betongsaging, vegg/dekke, 56-60 cm tykkkr. 1.020,- pr. meter
Timesarbeid, for tildekking, vannsuging, pigging, stempling, skråsaging, bæring, div. arbeidkr. 440,- pr. arbeidstime
Rigg, altså for kjøring til og fra, opprigging og nedrigging av utstyrKr. 1.500,-
Strømaggregat (pr. dag), (30.000 Watt), til å drive betongsagen.
(Vi kan alt. koble oss på sikringsskapet, men i private hus er det best å ikke gjøre det.)
Kr. 1.200,-
For skråsaging av vindussmyg, saging i granitt, gråstein, eller mye armeringsjern, samt vegger der gipsvegg/platevegg bak ikke skal sages gjennom. (For fjellsaging/skråsaging regnes også tid for montering av sagskinnene.)Tillegg 40 % på meterprisene.
For korte kutt regnes min. 0,5 meter, siden dette ofte må sages med håndholdt sag.
OBS: Normalt kan vi komme på en befaring og gi et prisestimat.
Enkle oppdrag kan ofte utføres uten befaring.
Gratis befaring selvfølgelig 🙂
OBS. Priser er oppgitt eks. 25 % mva.

PRISLISTE, KJERNEBORING


Hull, med diameter 5-10 cmKr. 15,- pr. boret cm
Hull, med diameter 11-15 cmKr. 20,- pr. boret cm
Hull, med diameter 16-20 cmKr. 25,- pr. boret cm
Hull, med diameter 21-25 cmKr. 30,- pr. boret cm
Hull, med diameter 26-30 cmKr. 38,- pr. boret cm
Hull, med diameter 31-35 cmKr. 45,- pr. boret cm
Hull, med diameter 36-40 cmKr. 57,- pr. boret cm
Hull, med diameter 45 cmKr. 70,- pr. boret cm
Hull, med diameter 50 cmKr. 85,- pr. boret cm
Hull, med diameter 55 cmKr. 105,- pr. boret cm
Hull, med diameter 60 cmKr. 125,- pr. boret cm
Timesarbeid, for tildekking, vannsuging, bæring osv.kr. 440,- pr. arbeidstime
Rigg, altså for kjøring til og fra, opprigging og nedrigging av utstyrkr. 1.500,-
Strømaggregat (pr. dag), til å drive kjerneboret.
(Vi kan alt. koble oss på sikringsskapet, men i private hus er det best å ikke gjøre det.)
kr. 700,-
For kjerneboring i granitt, gråstein, eller mye armeringsjern, skråboring, boring oppover, samt boring over 2,5 meter fra gulvTillegg 40 % på cm-prisene.
OBS: Normalt kan vi komme på en befaring og gi et prisestimat.
Enkle oppdrag kan ofte utføres uten befaring.
Gratis befaring selvfølgelig 🙂

OBS. Priser er oppgitt eks. 25 % mva.

Noen referanser for betongsaging, fjellsplitting, riving, utgraving


Du finner ytterligere ca. 240 hyggelige tilbakemeldinger, her hvis du klikker her på "Omtaler" og "Referanser".

Betongskjæring til 3 vinduer.
Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse med Renova. Daglig leder kom raskt på befaring og gav god oppfølging med solid fagkunnskap og en smittsom positiv energi. Arbeidet ble igangsatt på overraskende kort tid og ble meget profesjonelt og effektivt utført av svært kompetente arbeidere.
Og prisen var uslåelig. Kort sagt en 10/10 på alle områder.
Jeg vil uforbeholdent anbefale Renova til alle som trenger betongskjæring utført, og planlegger å bruke dem igjen til neste prosjekt. Betongskjæring i huset kan være en litt skummel ting å sette igang med, men med disse på laget vil det ordne seg.

Mvh Arnstein Nygård

Dette er profesjonalitet tvers i gjennom. Alle deler av prosjektet gikk helt strålende. Kvalitet i arbeid, god kommunikasjon, prisen var god og etter alt var ferdig ble det ryddet.

Mvh Fred Archer

Vi tok kontakt med RENOVA ifm. utgraving av gammel kjeller med lav takhøyde. Ble anbefalt RENOVA av en annen entreprenør.
Vi kan anbefale RENOVA til pigging, betongsaging og utgraving av kjellere på det varmeste.
Hele samarbeidet har vært enkelt og problemfritt.
Daglig leder er rask til å svare, følger veldig tett opp og kom med mange gode innspill underveis i prosessen. Vi hadde en fast person som var på plass hver dag til jobben var gjort. Dette gjorde også at vi unngikk misforståelser.
Absolutt alt ble gjort ihht avtale.
Som en bonus ble jobben i tillegg gjort raskere enn forventet og fakturaen ble lavere enn tilbudet – og prisene er veldig konkurransedyktige! Jeg stiller gjerne som referanse. 

Mvh Raymond S.   Asker, mars 2020

I forbindelse med totalrenovering av vår enebolig i Bærum undersøkte vi markedet for et firma som kunne håndtere avfallet fra riving og bygging. Det viste seg at Renova var gunstig på pris, og ikke minst – vi slapp å sortere avfallet og trengte ikke å ha flere konteinere stående på tomten i byggeperioden. Når vi hadde et passe stort lass ringte vi bare Renova og så kom de og hentet det. Vi har kvittet oss med i størrelsesorden 10 tonn avfall gjennom Renova, og er strålende fornøyd med tjenesten 

Mvh O .C. Drage

Takk for vel utført rivningsoppdrag med bortkjøring av avfall.  Arbeiderne møtte litt før avtalt tid og jobbet til siste minutt hver arbeidsdag. Høflige, profesjonelle og svært effektive, til en utrolig rimelig pris.  Fakturaen for det arbeidet som ble utført ble betalt med glede.  Renova anbefales på det sterkeste!  De er verd hver krone.  Bestiller gladelig deres tjenester i fremtiden. Mvh Rune L.

Bestilte riving av flere murvegger i vår leilighet, samt bæring og bortkjøring av mursteinen fra Renova, og er veldig fornøyd med utførelsen.  De kom på kort varsel, stilte opp til avtalt tid og gjennomførte oppdraget på mindre tid en antatt. Siden det er vanskelig med parkering der vi bor, organiserte Renova at arbeiderne ble kjørt og hentet. Når de var nesten ferdige ankom komprimatorbilen som tok med murstenene. Jobben ble effektivt og profesjonelt gjennomført, av blide og flinke arbeidere. Vil absolutt anbefale Renova til lignende oppdrag!  

Mvh S. K. Bredby

Vi kan anbefale Renova. De utførte arbeidet til avtalt tid og til en god pris. Kommunikasjonen underveis var god og vi fikk faglige råd som også var nyttige. Vi har også brukt Renova tidligere til utskjæring og pigging av fjell i krypkjeller samt avfallshåndtering. Det var vi også veldig fornøyd med. Daglig leder følger opp på en god måte. Dette er et ryddig selskap med konkurransedyktige priser.

Mvh Caroline Aure

I forbindelse med utbygging av kjeller, hyret vi inn Renova til å gjøre all rivejobben og utgraving av kjellergulv med ca. en halv meter, etter anbefaling av en bekjent. Denne bekjente skal få en blomst for tipset, for maken til service trodde jeg ikke fantes.

Når dette ble toppet av utrolig gode priser, kan man ikke annet enn å være ekstremt fornøyd.

Tor Gard Skjoldhammer som driver Renova er et unikum. Alltid tilgjengelig med gode råd i en etter hvert ganske komplisert prosess med utgraving av kjellergulv med innsig av grunnvann.
At innehaver av firmaet stiller opp på kveldstid og i helg er langt, langt over hva man forventer.
Han skaffer og ordner det som trengs, har han det ikke, så leier han det billig inn til kostpris for kunden.

Og det toppet seg med at undertegnede fikk anledning til å se hvordan han selv hadde løst samme problemstilling i en kjeller hjemme hos Tor.
Den er det neppe noen andre firmaer som slår:-)

Servicen fra Tor er unik, men det har han også klart å overføre til de som jobber i firmaet. Effektive, dyktige og veldig ryddige. Ikke en sur mine selv om arbeidsdagen var i et gjørmebasseng nede i en kjeller, mens de flyttet ut rundt 70 tonn med kjellergulv på en grunnflate på 90 kvm.

Så tusen takk for veldig stor hjelp i en prosess som vi ikke helt ante omfanget av når vi startet. Du har trygt loset oss gjennom første fase uten å sprenge budsjettet vårt.

Vi kommer ihvertfall til å benytte oss av Renova sine tjenester fremover, og vi anbefaler sterkt alle andre som trenger disse tjenestene om å gjøre det også. Det lønner seg!

Mvh Magnus Kristiansen

I forbindelse med en totalrenovering av rekkehus på Bekkestua kontaktet jeg Renova for å få hjelp med bortkjøring av byggeavfall. Dette skulle vise seg å være et klokt valg. Hageavfall, byggeavfall og stein ble hentet og kjørt bort som avtalt. 2-3 menn ryddet opp med river og raker og etterlot seg en plettfri byggeplass. Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Jeg er meget fornøyd! 

Mvh Trond, Bekkestua

Fantastisk opplegg – man slipper å ha container stående i hagen, de sorterer alt for deg og ikke minst tar de med seg all slags avfall!  Også upåklagelig service og pris!

Mvh Ola G.

HVIS DU ØNSKER Å KONTAKTE OSS FOR EN FORESPØRSEL, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ  «FORESPØRSEL»

HVIS DU ØNSKER Å BESTILLE OSS MED EN GANG, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ  «BESTILLING»

VIDEO-GALLERI FOR ANDRE TJENESTER ENN BETONGSAGING OG KJERNEBORING


Her benytter vi hele 9 av våre transportbånd ved utgraving av kjeller. De er satt opp i «kjede», siden det var hele 45 meter fra enden av dette rekkehuset i Bærum og frem til vei. Transportbåndene frakter her ca. 35 meter og så bruker vi en av våre kranbiler til å grabbe på massene. På denne måten blir det ingen merker i gressplenen, som det ville ha blitt med beltedumper eller hjullaster. Vi tar kun betalt for de dagene vi bruker transportbåndene og det er halv pris på transportbånd nummer 3,4,5 osv.

Fjellsplitting med luft-hydraulisk fjellsplitter. Vi splitter større fjellpartier og store steiner, ofte med en slik Darda C12, som er «state of the art» for dette. Alternativt benytter vi «Fjellsprekk», som vi heller ned i borehullene eller vi benyttet manuelle kiler som vi slår ned med tung pigghammer/lufthammer.

Fjellboring med Atlas luft-borhammer og kompressor. Ved fjellsplitting borer vi først hull, som vi så sprekker opp hydraulisk, med Fjellsprekk eller med kiler som slås inn med lufthammer/pigghammer

Her har vi gravet og pigget ut to store rom som før var en krypkjeller. Deretter er vi i gang med å forskale veggene helt ned , slik at de får ekstra bæring samt betongside mot rommene. Siden det er yttervegger på stabile masser var det her ikke nødvendig med full understøping, selv om det opprinnelig var en krypkjeller.

Her graver og pigger vi ut en svært stor kjeller, og benytter 4 transportbånd for å få ut masser helt fra innerste rom.

Her setter vi en 5 m3 container høyt opp på en tomt, siden vi skal grave der oppe. Da benytter vi en minigraver + en minidumper til å fylle containeren. Så løfter kranbilen den ned igjen, når den er full.


Play Video

Her benytter vi en av våre kranbiler med grabb, samt en dumperbil, til å grabbe på masser fra en kjeller der vi har pigget ut masse steinmasser. Vi møter ofte med to biler, siden vi da får med ca. 25 tonn. pr. tur. Vi benytter de samme kranbilene til å trekke ut betongbiter etter at vi har skåret ut vindusåpninger, døråpninger osv.

Her setter vi ut en 10 m3 container under et transportbånd. Så skal denne fylles med masser fra en kjeller.

Her graver vi ut enn kjeller og frakter ut massene med tre transportbånd, som sparer masse tid og arbeid.

Her pigger vi ut en krypkjeller slik at den kan bli en hybel. Vi benytter to gravemaskiner, kranbil med grabb og containere. På dette oppdraget gikk vi inn fra oversiden, siden kunden skulle bygge om i 1. etasje også.

Her har vi pigget og gravet ut en kjelller med mye fjell. Til slutt renskjærer vi fjellet langs alle vegger, med hydraulisk diamantskjærer.

Her pigger vi ut det som før var en krypkjeller med minigraver og laster ut massene fra oversiden, med en større gravemaskin.

Renova benytter her sin Yanmar C08 minidumper, til å frakte masser vi har gravd opp, til vår container som i dette tilfellet må løftes opp og ned med kranbil.