TREFELLING – Rydding og beskjæring

Renova tilbyr gunstige priser på trefelling, vegetasjonsrydding og beskjæring, i Oslo, Bærum, Asker og Akershus.

Trefelling av mindre trær og evt. større trær som står greit til gjør vi selv, men ved større trær som står vanskelig til, leier vi inn eksperthjelp fra vår samarbeidspartner «Aktiv Trefelling«. Siden vi har «hyggelige» timepriser, blir det ofte rimeligst for kunden at vi leier inn eksperthjelp akkurat der det behøves, fremfor at kunden benytter eksperthjelp på hele jobben. Vi har mye utstyr til å utføre slike jobber, som; kranbil med gripeklo, lift, komprimatorbiler osv. Vedr. bortkjøring av kvisthauger og stammer, kan du lese mer på siden for «Ryddebil», og på siden for «Kvisthenting».

Klikk gjerne her, for å lese våre over 220 «Omtaler» og «Referanser».

Dersom du skal felle trær som står nær hus, ledninger osv, bør man klatre opp og felle dette seksjonsvis. Renova utfører kun felling av mindre trær som kan felles fra roten, så om det behøves seksjonsvis felling eller felling av større trær, så kontakt gjerne vår samarbeidspartner, Aktiv Trefelling, v/ Robert Corell, direkte, på tlf. 45615374

Ved felling av større trær gjør vi det ofte slik at Aktiv Trefelling feller treet/trærne, og så kommer Renova og fjerner kvist og stammer med kranbil med container og gripeklo, eller med komprimatorbil.

Dette er forøvrig lenke rett til deres Facebook-side, der du kan se bilder og en del informasjon:

https://www.facebook.com/Aktiv-trefelling-trepleie-1590939177793715/

Renova, Trefelling, kvisthenitng, Henter kvist med kranbil med klo

Her har Renova møtt med den største kranbilen, med en 30 m3 container og grabber på en stor kvisthaug hele 17 meter ut fra bilens senter 🙂

Her henter vi kvist etter utført trefelling, beskjæring og vegetasjonsrydding,. Vi henter her med en av våre kranbiler med kvistklo. Andre ganger henter vi med komprimatorbil.

Her henter vi kvist etter utført trefelling, beskjæring og vegetasjonsrydding,. Vi henter her med en av våre kranbiler med kvistklo. Andre ganger henter vi med komprimatorbil.

Her holder en av våre ansatte på litt lettere beskjæring hos en kunde

Her holder en av våre ansatte på litt lettere beskjæring hos en kunde

Prisliste – Trefelling, Beskjæring, Vegetasjonsrydding


 1. Timepris pr. arbeidstime pr. mann, for enkel felling, kvisting, kvistfjerning osv. Kr. 380,-
 2. Timepris pr. time for motorsag/beskjæringssag. Kr. 120,-
 3. Bortkjøring av kvist og hageavfall med komprimatorbil. Kr. 480,- i fremmøte + kr. 2,40 pr. kilo.
 4. Bortkjøring av kvist og hageavfall med stor kranbil med gripeklo og 17 meter rekkevidde. Kr. 480,- i fremmøte + kr. 920,- pr. time for akkurat innlastingstiden for kranbilen m/sjåfør + deponiavgift kr. 2,40 pr. kilo.
 5. Felling, kvisting og oppkutting av mindre trær, som kan felles uten klatring. Kr. 380,- pr. time/mann.
 6. Beskjæring av høye hekker, tujatrær, opp til ca. 8 meter høyde utfører vi med to mann og vår kranbil med mannskapskurv. En mann står i kurven og beskjærer mens krabilsjåføren styrer kurven. Kranbilen har 17 meter rekkevidde. Kr. 920,- pr. time for kranbilen m/ sjåfør. (I visse perioder er kranbilene veldig opptatt, så her må man bestille i god tid.)
 7. Felling, kvisting, oppkutting av større trær, som kan felles uten klatring. ca. Kr. 3.000,-  (Vi noterer tidsbruken. Hvis det blir billigere på tid, så regnes dette.)
 8. Felling, kvisting, oppkutting av større trær, med klatring/sekjonsfelling. Kr. 3.000,- til Kr. 6.000,-   (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 9. Kronereduksjon, fjerning av enkeltgrener osv. Liftleie + timepris pr. mann (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 10. Stubbefresing. Individuell pris, etter befaring. (Her benytter vi normalt en samarbeidspartner som fakturerer direkte.)
 11. For reisetid til/fra innenfor Oslo/Asker/Bærum fakturerer vi Kr. 380,- pr. mann. (Utenfor dette området fakturerer vi tid fra/til Sandvika, med kr. 360,- pr. time pr. mann.)

Priser eks. 25 % mva.

Beskjæring, felling av mindre trær, hagerydding osv utføres på timespris, som angitt over. Slike arbeider kan vi utføre på kort varsel.

Felling av større trær og noe mer avanserte arbeider utføres etter befaring og nærmere avtale.

Øvrig informasjon, Trefelling og beskjæring


Uansett hva vi utfører, så  fjerner alt vi har tatt ned etterpå, og raker og gjør det pent til slutt.

Vår målsetting er å utføre prikkfritt arbeide, nøyaktig etter kundens ønsker, til hyggelige priser.

For arbeidene som er nevnt ovenfor vil vi ofte kunne gi en fast pris på f.eks. trefelling, stubbefresing og kranbil for bortkjøring.

Det øvrige arbeidet med opprydding, beskjæring osv, gjøres normalt gjøres på timesbasis, idet det kan være vanskelig å bedømme tidforbruket nøyaktig på forhånd. Tiden regnes fra ankomst hos kunde, til avreise fra kunde, pluss 1 time, for den tiden mannskap og biler i gjennomsnitt bruker til/fra kunde. (Gjelder for kjøring innenfor Oslo, Bærum og Asker.) Hvis ønskelig kan vi likevel sette en makspris/maks antall timer, så kunden vet hva det maksimalt blir å betale.

Vegetasjonsrydding
Vegetasjonsrydding av kratt og busker eller hele tomter er noe vi også utfører. Vi har gravemaskin m/klo og kranbil m/klo, samt ryddesager osv.

 

Beskjæring
Beskjæring av de fleste trær bør gjøres i månedene februar og mars, med unntak av bjerk, lønn, plomme og kirsebær, som bør beskjæres i juli, august og september. Tuja bør beskjæres i september, mens brune grener bør fjernes i mars. Bare ta kontakt, for prisantydning/spørsmål. Så kan vi evt. avtale tid for utførelse av arbeidet.

 

Stubbefresing

Stubbefresing utføres av vår samarbeidspartner, mens vi ofte tar oss av rydding osv. i denne forbindelse.