FLYTTEBYRÅ Oslo, Bærum, Akershus, Norge – Rimelig og profesjonell flytting

FLYTTEBYRÅ OSLO. LAV PRIS. RENOVA utfører svært rimelig og profesjonell flytting i Oslo, Bærum, Asker, Akershus og Norge forøvrig.

Flyttebyrå Oslo, Priseksempler:  To mann og 48 m3 flyttebil, kun kr. 880,- eks. mva. = kr. 1.100,- pr. time inkl. mva. SE PRISLISTE LENGER NED.

Ta gjerne kontakt, så sender vi deg en mail med et prisestimat, div. informasjon og vår flytteavtale.

Du får store 48 eller 65 m3 flyttebiler med alt utstyr til den laveste pris i markedet. Vi samarbeider også mye med Lagerboks, og frakter opptil 5 lagerbokser i våre biler. Vi kan også ta med alt avfall og innbo du evt. ønsker å kaste, for en svært rimelig pris. Vi utfører også kun bærehjelp, uten flyttebil, for de som ønsker det.

Vi har hatt bare fornøyde kunder på våre flytteoppdrag. Les gjerne hva andre sier om oss, ved å klikke her på våre over 260 «Omtaler» og «Referanser».

RENOVA FLYTTEBYRÅ Oslo, Bærum, Akershus og Sør-Norge. Dette er en av våre to 20 m3 flyttebiler, som koster kun kr. 700,- + mva pr. time med to mann. SE FLERE BILDER NEDERST.

Dette er bilde av en av våre 20 m3 skapbiler, som vi TIDLIGERE benyttet til flytteoppdrag. Disse ble for små til de fleste oppdrag, så nå benytter vi bare 48 m3 eller 65 m3 flyttebiler, for å få med alt på ett lass, uten å måtte pakke for tett.

RENOVA FLYTTEBYRÅ, med noen av våre hyggelige karer :-) Dette er en av våre tre 48 m3 flyttebiler, som koster kun kr. 780,- + mva pr. time med to mann.

RENOVA, med noen av våre hyggelige karer 🙂 Dette er en av våre to 48 m3 flyttebiler, som koster kun kr. 880,- + mva pr. time med to mann.

RENOVA FLYTTEBYRÅ Oslo, Bærum, Akershus og Sør-Norge. Dette er en av våre tre 65 m3 flyttebiler, som koster kun kr. 820,- + mva pr. time med to mann. SE FLERE BILDER NEDERST.

RENOVA FLYTTEBYRÅ Oslo, Bærum, Akershus og Sør-Norge. Dette er en av våre to 65 m3 flyttebiler, som koster kun kr. 980,- + mva pr. time med to mann. SE FLERE BILDER NEDERST.

Prisliste – Flyttebyrå


Priser på 48m3 og 65 m3 flyttebiler.

Priser for 48 m3 flyttebiler:

Våre 48 m3 flyttebiler egner seg for leiligheter på 35 – 90 m2. Lasterommet er 7,5 meter langt x 2,4 meter bredt.

 • Pris for 48 m3 flyttebil, inkludert to mann: Kr. 880,- pr. time eks. mva = kr. 1.100,- pr. time inkl. mva.
 • Pris for 48 m3 flyttebil, inkludert tre mann: Kr. 1.200,- pr. time eks. mva = kr. 1.500,- pr. time inkl. mva.
 • Pris for 48 m3 flyttebil, inkludert fire mann: Kr. 1.520,- pr. time eks. mva = kr. 1.900,- pr. time inkl. mva.
 1. På turer som går utenfor Oslo / Bærum / gamle Asker tilkommer kr. 12,- inkl. mva. pr. km, for å dekke dieselutgifter.
 2. Bilen er utvendig 10,4 meter lang, 2,6 meter bred og 3,8 meter høy. Kunden har ansvar for å sjekke at bilen kommer frem og at det er plass til å parkere.

Priser for 65 m3 flyttebiler:

Våre 65 m3 flyttebiler egner seg for leiligheter/hus på over 90 m2. Lasterommet er 9,4 meter langt x 2,4 meter bredt.

 • Pris for 65 m3 flyttebil, inkludert to mann: Kr. 980,- pr. time eks. mva = kr. 1.225,- pr. time inkl. mva.
 • Pris for 65 m3 flyttebil, inkludert tre mann: Kr. 1.300,- pr. time eks. mva = kr. 1.625,- pr. time inkl. mva.
 • Pris for 65 m3 flyttebil, inkludert fire mann: Kr. 1.620,- pr. time eks. mva = kr. 2.025,- pr. time inkl. mva.
 1. På turer som går utenfor Oslo/Asker/Bærum tilkommer kr. 14,- inkl. mva. pr. km, for å dekke dieselutgifter.
 2. Bilen er utvendig 11,9 meter lang, 2,6 meter bred og 4,1 meter høy. Kunden har ansvar for å sjekke at bilen kommer frem og at det er plass til å parkere.
 • Det er samme timepris enten det er hverdag, kveld eller helg. Søndag har mannskapene fri 🙂
 • Eventuelle bompenger kommer i tillegg, (regnet fra-til Sandvika, som er vår base).
 • Minstetid pr. oppdrag er 3 timer, inkludert 1 time til/fra kunde.
 • Ved ønsket fremmøte kl. 12, som er seneste mulige fremmøtetid, tillegges kr. 2.000,- inkl. mva, siden mannskapet da må jobbe noe sent.
 • Ved flytteoppdrag til/fra tredje etasje eller høyere, setter vi tre mann (eller flere, hvis nødvendig) på oppdraget. Det vil i praksis ikke koste mer enn med to mann, siden det da vil gå raskere.
 • Vi tar dessverre ikke flytteoppdrag med avstand lenger enn ca. 20 mil fra Oslo.
OM BILER OG PRISER
 • SAMME TIMEPRIS på hverdag, kveld og helg. 
 • VED ØNSKET FREMMØTE ETTER KL 12: Ved ønsket fremmøte kl. 13, som er seneste mulige fremmøtetid tillegges kr. 2.000,- inkl. mva, siden mannskapet da må jobbe sent.
 • VED VANLIGE FLYTTEOPPDRAG, fra leiligheter på 50 – 80 m2 vil det normalt være passende med en 48 m3 skapbil. Vi har derfor 2 slike biler. Her vil det normalt være passe med 2 – 3 mann. Disse bruker i gjennomsnitt 3-4 timer på å fylle bilen, og tilsvarende tid på å tømme den. Hvis det er mange trapper/etasjer vil det være mer arbeid, og da kan 3 – 4 mann være aktuelt. I slike tilfeller blir det ikke nødvendigvis dyrere med flere mann, fordi oppdraget går raskere.
 • VED STØRRE FLYTTEOPPDRAG, fra leiligheter over 90 m3, rekkehus og eneboliger vil det ofte være lurt å bestille våre største skapbiler, på 65 m3. Da slipper man å bruke unødig tid på eventuelt å måtte kjøre to turer. Disse bilene koster kun kr. 100,- (eks. mva.) mer pr. time enn de vanlige 48 m3 skapbilene våre. Husk imidlertid at disse bilene er 12 meter lange, og trenger god plass  🙂  Her vil det normalt være passe med 3 mann. Disse bruker i gjennomsnitt 3-4 timer på å fylle bilen, og tilsvarende tid på å tømme den. Hvis det er mange trapper/etasjer vil det være mer arbeid, og da kan 4 mann være aktuelt. I slike tilfeller blir det ikke nødvendigvis dyrere med flere mann, fordi oppdraget går raskere.
 • HELLER FOR STOR ENN FOR LITEN BIL. Det er oftest bedre å bestille en litt for stor bil enn en litt for liten, siden man da minsker risikoen for å måtte kjøre to turer, som kan fordyre mye. I tillegg slipper man da ofte å stable så høyt. Dette sparer tid, og minsker eventuell fare for skader.   OBS: Mange andre firmaer har kun 20-25 m3 biler, og bruker derfor lenger tid, eller må kjøre 2-3 turer som fordyrer mye….
 • FLYTTEGODSFORSIKRING OG SKADEFORSIKRING ER INKLUDERT. De fleste andre flyttebyråer tar ekstra betalt for dette, men vi spanderer  🙂

NB. Renova kan holde såvidt lave priser, fordi vi har nedbetalt alle biler og alt utstyr, og derfor ikke har kapitalkostnader. Mange andre flyttebyråer har dyre leasingkostnader eller billån, og må derfor ta høyere pris.

BEREGNING AV TID
 • Tiden regnes fra ankomst hos kunde, til avreise fra kunde, pluss 1 time, for den tiden mannskap og biler i gjennomsnitt bruker til/fra kunde. (Gjelder for kjøring innenfor Oslo / Bærum / gamle Asker.)
 • Vi gir deg gjerne et estimat på tid og pris på oppdraget, pr. telefon eller mail, men da med alle forbehold, siden vi ikke reiser på befaring. Oppdraget faktureres etter medgått tid.
 • Dersom vi er “på langtur”, ved flytting utenfor Oslo / Bærum / Asker, regnes tiden fra/til Sandvika i Bærum.
 • Minstetid pr. oppdrag er 3 timer, inkludert 1 time til/fra kunde.
 • Hvis vi kjører lagerbokser, regnes tiden fra Lagerboks, til kunden og retur Lagerboks, pluss 1,5 time, for vår tomkjøring til/fra lagerboks.)
FLYTTEVASK

Renovas ansatte utfører ikke selv flyttevask, men vi leier inn en ekstern godkjent renholdsbedrift til dette arbeidet. Renova tar seg av kommunikasjon med vaskebyrået og innhenter pristilbud, som vi så videreformidler til kunden. Etter at vaskeoppdraget er utført, blir kunden fakturert av oss.

Vi har garanti på flyttevask. Dette innebærer at dersom kunde eller kjøper påpeker mangler ved flyttevasken, så kommer vi gratis tilbake, og vasker til alle er fornøyde.

Vi gir normalt en fastpris, etter at kunden og vi har kommunisert vedr. areal, hvitevarer osv.

Vi har lav pris på flyttevask, og tjener i praksis ingenting på dette, så dette er en tjeneste vi derfor kun kan tilby kunder som vi også utfører flytting eller tømming av hus for.

Flyttevask inkluderer:

 • Vi tørrmopper alle tak, med unntak av tak på kjøkken og bad hvor vi vasker med våtmopp.
 • Tørrmopping og flekkfjerning på alle vegger, med unntak av tak på kjøkken og bad hvor vi vasker med våtmopp.
 • Vasking av alle gulv
 • Rengjøring av alle dører, lister og lufteventiler.
 • Rengjøring av WC og bad. Vi renser også sluk.
 • Støvsuging av alle tepper. Evt. tepperens kan avtales separat.
 • Vasking av alle skap og skuffer utvendig og innvendig.
 • Vasking av kjøkkenvifte. Vi tar ut filter, rengjør dette samt viftehuset innvendig, der vi kommer til.
 • Vindusvask innvendig og utvendig (forbehold om at vi kommer greit til)
 • Hvitevarer utvendig og innvendig
BORTKJØRING AV SKROT

I forbindelse med visning og senere flytting, er det ofte en del avfall og gammelt innbo man ønsker å kaste. Siden Renova til daglig arbeider med skrothenting osv. for private og bedrifter, har vi god logistikk og antagelig de laveste priser i markedet på dette. Det tilkommer kun en kilopris på kr. 3,75 inkl. mva.  Skal man kaste f.eks. 200 kilo, så koster dette da kun kr. 750,- inkl. mva. Skal man kaste f.eks. 500 kilo, så koster dette da kun kr. 1.875,- inkl. mva. Hvis det ikke er plass i flyttebilen, så kommer vi med en komprimatorbil. Da tilkommer kr. 600,- i fremmøte for denne, inkl. mva. (i Oslo, Bærum og Asker). Under nedpakking/flytting setter man f.eks, røde «post-it» lapper på det som skal kastes, og så tar vi dette med.

FORSIKRING

Skadeforsikring er inkludert i prisen. Dersom vi mot formodning skulle forårsake en skade, dekker vi dette enten direkte, eller via vår forsikring. Vi har to forsikringer:   1) “Tabbeforsikring/ansvarsforsikring” for mannskapet, dersom de skulle skade noe under bæring.  Vi dekker kun synlige skader, inntil kr. 3.000,- pr. gjenstand. 2) “Flyttegodsforsikring”. Dette er en kaskoforsikring for flyttegodset i flyttebilen, som dekker inntil kr. 1.200,- pr. m3 flyttegods. Spesielt dyre gjenstander bør kunden evt. vurdere å forsikre separat. Om noe evt. skulle bli borte vil kundens innboforsikring evt. dekke dette. Dersom kunden ønsker ytterligere forsikring, anbefales at kunden tegner egen flytteforsikring.

BÆREHJELP, UTEN FLYTTEBIL

Renova utfører en del oppdrag, (bl.a. for Lagerboks), der kunden kun ønsker oss til å bære gjenstander opp eller ned fra leilighet, eller annen bærehjelp.

På samme måten som ellers, regnes tiden fra ankomst hos kunde, til avreise fra kunde, pluss 1 time, for den tiden mannskapet i gjennomsnitt bruker til/fra kunde. (Gjelder for kjøring innenfor Oslo / Bærum / gamle Asker.)  Dersom vi er “på langtur”, utenfor Oslo / Bærum / gamle Asker, regnes tiden fra/til Sandvika i Bærum.

For svært korte oppdrag på 1-2 timer klarer vi imidlertid ikke å få noe lønnsomhet. Vi fakturerer derfor minimum 2,5 timer.

Prisen er kr. 380,- pr. mann + mva. I tillegg kommer kr. 130,- + mva. pr. time for varebil m/traller og flytteutsyr, som karene må benytte til/fra jobben.

PRIS FOR 2 MANN: Timeprisen for 2 mann blir da (380 + 380 + 130=) kr. 890,- pr. time + mva. Minstepris blir da i praksis (859 x 2,5=)  kr. 2.225,- + mva, for inntil 2,5 timer. (Inkludert mva. er timeprisen kr. 1.112,50)

PRIS FOR 3 MANN: Timeprisen for 3 mann blir da (380 x 3 + 130=) kr. 1.270,- pr. time + mva. Minstepris blir da i praksis (1.270 x 2,5=)  kr. 3.175,- + mva, for inntil 2,5 timer.(Inkludert mva. er timeprisen kr. 1.587,50)

PRIS FOR 4 MANN: Timeprisen for 4 mann blir da (380 x 4 + 130=) kr. 1.650,- pr. time + mva. Minstepris blir da i praksis (1.570 x 2,5=)  kr. 4.125,- + mva, for inntil 2,5 timer. (Inkludert mva. er timeprisen kr. 2.062,50)

Våre eventuelle utgifter til bompenger kommer i tillegg, (regnet fra-til Sandvika, som er vår base).

DEMONTERING/MONTERING
Alle våre mannskaper er også utdannede håndverkere. Dersom kunden ønsker demontering/montering av av senger, skap, vaskemaskiner osv, så kan vi gjerne hjelpe til med dette.
FLYTTEBUTIKK
Her har vi en god avtale med firmaet LAGERBOKS. Kunder i Oslo, Bærum, Asker, Lørenskog, Oppegård, Drammen, Lier, Nedre Eiker, og Øvre Eiker kan bestille flytteesker, bobleplast osv. direkte fra dem og da få GRATIS FRAKT av dette, levert “direkte på dørstokken, hvis man kjøper for mer enn kr. 500.-. Her er lenken direkte til «Lagerboks Flyttebutikk
LAGERTJENESTER
Vi frakter hver uke mange lagerbokser direkte til/fra kunde, til lagring hos vår samarbeidspartner Lagerboks i Oslo, når dette er ønskelig. Vi kan ta med inntil 5 lagerbokser pr. tur. Dette er veldig tidsbesparende (og derav billigere) i forhold til vanlig minilager, fordi man ikke behøver å bruke tid på å bære de enkelte ting  fra flyttebilen og inn i minilager, og senere tilbake i bilen. Lagerboksene fylles av oss hos kunden, og så lastes disse ut med truck på få minutter hos «Lagerboks minilager«. Når kunden senere skal ha tilbake tingene lastes boksene inn i vår bil, som så kjører til kunden og laster ut av disse. Dersom man trenger noe fra boksene, er det bare å kontakte Lagerboks, så setter de boksen klar for deg. Se bilder nederst. Når man benytter lagerbokser blir det også mindre slitasje, fordi gjenstandene flyttes bare to ganger, mot fire ganger ved bruk av vanlig minilager….  Her er lenken direkte til Lagerboks/Flyttetjenester. Lagerboks har også en avdeling på Liertoppen der de i tillegg til lagerbokser også har en avdeling med vanlig minilager, til fordelaktige priser.

Øvrig informasjon – Flyttebyrå


Vi har 6 store og 2 mindre flyttebiler, skikkelig flytteutstyr, sterke/raske karer og masse erfaringVi stiller også høye krav til oss selv, og gjør alt vi kan for at kunden skal bli 100 % fornøyd. Siden vårt Flyttebyrå Oslo har store biler, så holder det nesten bestandig med én tur. Mange andre har bare 20 – 25 m3 biler, som ofte må kjøre to turer, og dette fordyrer mye. Vi gir fastpris på flytting til f.eks. Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim osv. (Vi kjører ikke lenger nord enn Trøndelag.)

Siden vi har hele 8 flyttebiler har vi ofte kapasitet til å utføre flytting på den datoen du ønsker. Vi utførte i fjor ca. 600 flytteoppdrag, så våre mannskaper har god erfaring. 🙂

Vi sikrer lasten med flyttetepper, bobleplast, stropper, plasthjørner, stolper osv. Vi har alle typer traller, bærestropper osv.

Renova tilbyr kunden både NEDPAKKING, FLYTTING, FLYTTEBUTIKKLAGERTJENESTER og BORTKJØRING av alt avfall og innbo man evt. vil kaste. Det er imidlertid helt opp til kunden om man bare ønsker flyttingen, eller også en eller flere av de øvrige tjenestene. Vi formidler også flyttevask, vanligvis til fastpris, og fakturerer alt under ett.  Vi har lav pris på flyttevask, og tjener i praksis ingenting på dette, så dette er en tjeneste vi derfor kun kan tilby kunder som vi også utfører flytting for.

Renova Flyttebyrå Oslo er kjent for god service og lave priser, og våre kunder beskriver oss best:

Da vi skulle flytte fra enebolig til leilighet valgte vi RENOVA til jobben. De sto for flyttingen og flyttevasken. RENOVA gjorde en strålende jobb for oss til en hyggelig pris. Flyttingen gikk bedre enn forventet og husvasken ble utført slik at både megler og ny eier bemerket denne positivt. RENOVA anbefales, og vi takker firmaets personale for hjelpen for vel utført arbeid.

Mvh E og M Westby

Du ser noen flere referanser nederst på siden her, og over 150 til hvis du klikker på «Omtaler» og «Referanser».

NB. Vi sender alltid faktura pr. mail / post i etterkant, (evt. forskuddsbetaling hvis lav kredittrating). Vi har både flyttegodsforsikring og skadeforsikring inkludert i prisen og vi har store biler. (En del andre firmaer ber om kontant betaling, har ikke forsikringene i orden, har små biler osv…)

Referanser, Flyttebyrå Oslo


Renova kan love deg en god pris og god kvalitet på arbeidet. Vi kan gjerne sende et PRISESTIMAT pr. mail. HVIS DU ØNSKER Å KONTAKTE OSS FOR EN FORESPØRSEL, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ  «FORESPØRSEL». HVIS DU ØNSKER Å BESTILLE OSS MED EN GANG, SÅ KLIKK GJERNE HER PÅ «BESTILLING».

Nedenfor ser du flere referanser, og noen bilder. Klikk gjerne her også her på «Omtaler» og «Referanser», så ser du over 150 uttalelser om hvorfor så mange velger oss 🙂

Jeg har flyttet fra rekkehus til leilighet i Bærum. RENOVA har stilt opp med “Ryddebil” til bortkjøring før og etter flytting, samt selve flyttingen. Helt supert! Kjempeproffe folk som både var raske og påpasselige med at alt ble skånsomt behandlet. I tillegg må de være blant markedets billigste og mest fleksible! Anbefaler absolutt RENOVA!

Mvh Brit Oppheim

Vi fikk anbefalt RENOVA av gode naboer i forbindelse med rydding og kasting for å klargjøre husvisning. Egentlig skulle vi leie container, som vi hadde gjort før, men heldigvis hørte vi på naboen. Alt klaffet fra 1. telefonsamtale i juli, samt de neste 3 oppdragene Renova fikk. Rydde, kjøre søppel, hageavfall, pakke, flytte og vaske et stort hus – fantastisk utført jobb, god pris og ikke minst masse spart tid for oss. Vi kommer heretter alltid til å bruke Renova og gir vår beste anbefaling.

Mvh G. Nielsen

For det første må jeg si at jeg aldri har blitt behandlet med så god service, både på pris, tilbud og kvaliteten på arbeidet! Meget hyggelig og behagelig samtidig som betalingen kan skje med faktura, etter at flytting er gjennomført! Uendelig takk så langt  

Mvh C. H. Skjeggerød

Renova utførte flytting for oss i Asker. Kun positive erfaringer:
– ryddig tilbud med pris/tidsestimat som traff godt
– rimelig pris
– startet og fullførte på tid
– ingenting som ble skadet
– hadde med stor matte for å tørke av skoene, slik at det ikke ble skittent inne i ny bolig
– esker ble plassert i riktig etg/rom basert på angivelse på esker
– enkel og riktig faktura med oversiktlig fakturagrunnlag pr epost

Mvh Bjørge R.

Her er vår minste flyttebil, med 20 m3 lasterom. Priseksempel; kun kr. 800,- inkl. mva, for bil og to mann. Den egner seg for mindre flyttelass. Vi bruker den en del på langtur, siden det blir billig for kunden med denne bilen.

Dette er bilde av en av våre 20 m3 skapbiler, som vi benyttet til flytteoppdrag tidligere. Disse ble i praksis for små til de fleste oppdrag, så nå benytter vi bare 48 m3 eller 65 m3 flyttebiler, for å få med alt på ett lass, uten å måtte pakke for tett.

Her er to blide karer fra vårt flyttebyrå ute med en av våre store 48 m3 flyttebiler, med alt utstyr. Store biler gjør at flytting går raskere.
Her er to blide karer fra vårt flyttebyrå ute med en av våre store 48 m3 flyttebiler, med alt utstyr. Store biler gjør at flytting går raskere.
Renova - Flytting, med 48 m3 flyttebil og 15 m3 varebil
Renova – Flytting, med 48 m3 flyttebil og 15 m3 varebil
Renova - Flytting, med 48 m3 flyttebil og 15 m3 varebil
Renova. Her er to av våre karer klare til å fylle bilen. Vi har med traller, tepper, stropper og mye mer.
RENOVA FLYTTEBYRÅ. Dette er en av våre 65 m3 flytttebiler, som er beregnet på flytting fra leiligheter og hus, over ca. 90 m3. Skapet på denne er 9,4 meter langt og bilen er 11,9 meter lang.
RENOVA FLYTTEBYRÅ. Dette er en av våre 65 m3 flytttebiler, som er beregnet på flytting fra leiligheter og hus, over ca. 90 m3. Skapet på denne er 9,4 meter langt og bilen er 11,9 meter lang.
»Flyttebyrå
Flyttebyrå Oslo – Renova. Her er en av våre 65 m3 skapbiler, for større leiligheter, eneboliger osv. her er skapet 9,5 meter langt, og rommer svært mye. Bilene er 12 meter lange, men svinger med både 1. og 3. aksel, så fremkommeligheten er god for størrelsen.
Renova Flyttebyrå Oslo. Her har vi møtt hos en kunde for både å utføre flytting og bortkjøring av mye gamle møbler og innbo samtidig. Er det ikke så veldig mye som skal kastes, tar vi det bare med i flyttebilen, men er det mye, så kan det være effektivt å benytte en komprimatorbil, som kan ta med tonnevis. Det koster kun kr. 400,- + mva i fremmøte for en slik komprimatorbil, pluss kilopris kr. 2.00 + mva for det som skal kastes.

Renova Flyttebyrå Oslo. Her har vi møtt hos en kunde for både å utføre flytting og bortkjøring av mye gamle møbler og innbo samtidig. Er det ikke så veldig mye som skal kastes, tar vi det bare med i flyttebilen, men er det mye, så kan det være effektivt å benytte en komprimatorbil, som  kan ta med tonnevis. Det koster kun kr. 480,- + mva i fremmøte for en slik komprimatorbil, pluss kilopris kr. 3,00 + mva for det som skal kastes.

Renova. Her bærer mannskapet ut fra en av våre 65 m3 flyttebiler. Alle vår flyttebiler har løftelem bak.
Flyttebyrå Oslo – Renova. Her er en av våre 65 m3 skapbiler, for større leiligheter, eneboliger osv. her er skapet 9,5 meter langt, og rommer svært mye. Bilene er 12 meter lange, men svinger med både 1. og 3. aksel, så fremkommeligheten er god for størrelsen.
Flyttebyrå Oslo. Renova er nesten daglig hos Lagerboks. Her et bilde fra deres lager, der vi laster 4 lagerbokser i en 48 m3 bil. Vi kan møte hos en kunde med inntil 5 slike lagerbokser, og fylle rett inn i boksene, som så løftes ut med truck hos Lagerboks. Når kunden senere skal ha tilbake sine saker, gjøres det bare omvendt. Fordelen i forhold til vanlig minilager er 3 ting: Gjenstandene flyttes bare 2 ganger, mot 4 ganger ved bruk av minilager. Flyttingen går raskere. Gunstige priser på lagring hos Lagerboks.
Flyttebyrå Oslo. Renova er nesten daglig hos Lagerboks. Her et bilde fra deres lager, der vi laster 4 lagerbokser i en 48 m3 bil. Vi kan møte hos en kunde med inntil 5 slike lagerbokser, og fylle rett inn i boksene, som så løftes ut med truck hos Lagerboks. Når kunden senere skal ha tilbake sine saker, gjøres det bare omvendt. Fordelen i forhold til vanlig minilager er 3 ting: Gjenstandene flyttes bare 2 ganger, mot 4 ganger ved bruk av minilager. Flyttingen går raskere. Gunstige priser på lagring hos Lagerboks.
Fra Lagerboks. Boksene løftes ned gratis hvis man trenger noe fra dem.
Fra Lagerboks. Boksene løftes ned gratis hvis man trenger noe fra dem.

Relaterte sider, Flyttebyrå Oslo