Nedenfor ser du en historie fra en kunde, som sendte oss div. råd vedr. opprydding.

Hvis du vil komme rett til vår tjeneste, kan du klikke her på “RYDDEBIL“.

Her er historien fra kunden:

Du har sikkert vært der du også. Eller kanskje ikke? Kanskje er loftet ditt så fullt at du ikke kommer deg opp der. Du går over til å late som om loftet ikke eksisterer. Du fortrenger det faktum at du bør, virkelig bør, rydde på loftet. Det skulle du ha gjort for lenge siden.

Men du orker ikke.

Om du hadde orket å rydde, så sto du fortsatt der med en tilsynelatende uløselig utfordring. Hvordan skal du bli kvitt alt?  Du orker ikke tanken på den turen til ISI, i kø etter de andre, der du må stå og sortere alt avfallet nøye overvåket av personalet.  Du må ha alt opp i rett container, mens svetten renner og timene går. Og det er etter at du faktisk har gjort ryddejobben.  Som gjør at du er sliten som du ikke kan huske å ha vært.

Jeg har vært der. Og jeg fant en lykkelig løsning på den uløselige utfordringen.

  • Bøker ble pakket i esker og gitt til Nesbru Lions.  De har årlig bokmarked på Holmensenteret og kommer og henter bøkene dine om du bor i Asker eller Bærum.
  • Pene ting som egner seg til loppemarked ble funnet frem og hentet av Eiksmarka skolekorps.  De er ferdige for i år, men du finner flere loppemarkeder på Loppemarked.info
  • Noen ting er kanskje verdifulle og kan selges.  Prøv deg på f.eks. Finn.no – Torget. Det som ikke er salgbart men for fint til å kastes, kan gis bort på samme sted. Det tok meg ca. 10 minutter å bli kvitt en vaskemaskin som sto i kjelleren.
  • Så kommer rosinen i pølsa.  Det er Renova. Renova kommer til deg og henter avfallet på et avtalt tidspunkt.  Jeg satte det utenfor, de kom med komprimatorbil og en bil til ting som ikke kunne kvernes opp for brenning.  På temmelig nøyaktig 20 minutter var alt avfallet borte vekk.  Fantastisk effektivt og en pris som gjør at dyr containerleie er en saga blott.  Renova sorterer dessuten for deg.  Og tar med alt fra papp til malingsrester.

Så ikke få angst av det loftet, eller fortreng at det er der.  Det er løsbart.  Bestem deg, kjøp inn søppelsekker, og sett i gang.  Før du får sukk for deg har du fått tilbake loftet du hadde glemt at du hadde.

Jeg måtte, siden jeg skal flytte, men hadde jeg visst hvor enkelt det er, skulle jeg gjort det mye før.  Jeg tipper dette bli et årlig prosjekt.  Som jeg ikke kommer til å grue meg til.

Eli Kvisvik

fornøyd Renovakunde